Aletes de pollastre amb quètxup eco

Avui us presentem una recepta que de ben segur que agradarà a la gent més jove, la barreja de la pell torradeta del pollastre amb el quètxup ecològic li dóna un gust molt especial i bo. 

aletes-de-pollastre-amb-quetxup_postFoto-Quetxup

Ingredients:

Elaboració:

  1. Posem les aletes de pollastre al forn.
  2. Afegim al quètxup ecològic el pebre vermell (una cullerada) i un raig d’oli d’oliva verge extra (unes dues cullerades) ho barregem bé amb una cullera i ja ho tenim preparat per pintar les aletes.
  3. Al posar les alestes al forn tenim dues opcions, amb la pell cap amunt o avall. Nosaltres us ho aconsellem primer amb la pell cap amunt i quan estiguin una mica daurades els hi doneu la volta perquè que es torrin pel darrere. I l’últim cop de forn que li donarem a la pell anirem en compte que no es torrin molt.
  4. Pintem les aletes, la quantitat per pintar és per a 12. Si se’n fan més farà falta més quètxup.
  5. Ho posem al form a 180 graus. Passats 20 minuts mirarem la pell per si es comença a cremar, els hi podem donar la volta perquè es torrin per baix i als últims minuts els hi tornem a donar la volta per deixar la pell al nostre gust. Depenent del forn, estaran fetes amb 40 o 50 minuts. Vigilem sobretot els últims minuts perquè es cremem molt ràpid.
  6. Ja podem servir el plat, quedarà genial.

Extret de: http://ow.ly/Xj0Te i la fotografia de: http://ow.ly/Xj0Yi

On podeu trobar el nostre quètxup?

Categorias: Noticies Hortus, Quètxup ECO, Receptes Hortus.

Share