Et donem la benvinguda a HORTUS APRODISCAe, un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

A Hortus fomentem l’ocupació justa i responsable, la igualtat d’oportunitats, la sostenibilitat amb el medi ambient i en el temps. Fomentem la recuperació de varietats locals, promovem valors tradicionals i gastronòmics autòctons i cohesionem mitjançant la participació comunitària, la sensibilització i la formació a nens, joves i grans.

Hi trobaràs els nostres productes ecològics, els serveis de viandes que oferim i, finalment, els nostres consells, informació i activitats sobre l’ agricultura ecològica i l’alimentació ecològica.

Recorda que amb la teva compra i col·laboració estàs recolzant el nostre projecte social!

A l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà (APRODISCA) portem des de l’any 1986 impulsant mesures i programes innovadors adreçats a  promoure la qualitat de vida i la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social mitjançant el disseny, l’execució i el manteniment de serveis terapèutics, rehabilitadors, laborals, formatius, residencials, d’oci i d’acompanyament a la inserció laboral en empreses ordinàries. Ja formem part d’APRODISCA centenars de persones que hi treballem i/o ens beneficiem dels seus serveis.

Una imatge més que mil paraules:

L’Anna Mas sintetitza amb un minut el nostre projecte.
Tast que es va a dur a terme a l’ Orangette de Reus juntament amb els nostres amics de la Cervesa Les Clandestines
Hortus a l'Orangette

Què diuen de nosaltres: