A més del cultiu i la venda, a Hortus, també ens dediquem a l’elaboració de productes a la nostra indústria agroalimentària ecològica.

A l’obrador de Montblanc, que ocupa una superfície de 900 m2 i està dotat amb l’equipament necessari, seguim en tot moment la normativa vigent sobre les normes d’higiene i elaboració d’aliments. A més a més, a Hortus seguim un procés preventiu d’autocontrol alimentari basat en el sistema d’APPCC (anàlisi de perills i punts de control crítics), per tal de garantir la seguretat alimentària. El nostre obrador està certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) amb el codi regulador CT/1249/E.

Amb l’objectiu de garantir l’ocupació dels treballadors/es amb discapacitat que treballen a la nostra entitat, oferim serveis a les empreses alimentàries i agricultors/es tant del sector ecològic com convencional, amb la fabricació, elaboració, manipulació i envasat de productes alimentaris.

  • Servei de producció i elaboració a tercers amb marca pròpia – maquila: col·laborem en el desenvolupament de solucions individuals per al vostre producte ecològic o convencional, com conserves, melmelades, salses etc. independentment de si requereix una fase del procés o una combinació de processos productius: elaboració, envasat, etiquetat, encaixat, entre d’altres. Vosaltres ens subministreu les matèries primeres i nosaltres elaborem el vostre producte final d’acord amb els vostres requeriments i especificacions de qualitat.
  • Servei de manipulats alimentaris: envasat d’aliments ecològics o convencionals, etiquetatge i encaixat per a campanyes de màrqueting promocional, entre d’altres.

Us oferim la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament (I+D) de noves referències alimentàries per a la vostra marca.

Disposem dels certificats, permisos i acreditacions exigits per a la fabricació d’una àmplia varietat de productes i la seva corresponent APPCC segons l’exigència del Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris (RSIPAC/RGSEAA).

foto-manipulats-ceba manipulacio-aguacate foto-marmita manipulats-romesco-pesto-germinats

Recordeu que si contracteu els serveis d’Hortus, doneu compliment als requeriments legals de la LISMI (Llei 13/1982 de 7 d’abril, Integració Social de Minusvàlids) i materialitzeu accions de responsabilitat social corporativa (RSC) dins la vostra organització.

Per a més informació i consultes, contacteu amb nosaltres al 977 86 07 68 o deixeu-nos les vostres dades, expliqueu-nos la vostra necessitat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Projecte Leader
CREACIÓ D’UNA NOVA GAMMA DE LLEGUMS CUITS

Continuïtat en la creació del projecte d’una nova gamma de llegums cuits i una millora de procés de suport tant en la participació de la producció ja sigui en el procés d’elaboració d’un producte o en processos indirectes, aconseguint una major competitivitat al mercat i a la vegada la creació de nous llocs de treball per a persones amb especials dificultats d’inserció.

Operació: Implementació d’Estratègies de Desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020, cofinançada per: