Recepta Hortus: Cassoleta de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet picant eco

cassoleta de brandada de bacallà amb mel de tomaquetAvui us proposem una recepta una mica més laboriosa però que fa molt de goig, amb la nostra Melmelada de Tomàquet Picant ECO.

Ingredients:

Elaboració:

  1. Comencem preparant les cassoletes, estirant la pasta brisa i ajustant-la en petits motlles. La posem al forn durant 7-10 minuts, a 180 ºC i la reservem.
  2. A continuació, separem la carn del bacallà de la pell. Agafarem aquesta pell i la tallarem a tires. L’enfarinarem suaument i la daurarem a la paella amb una mica d’oli, fins que agafi color de torrat. La traurem del foc i la col·locarem sobre un paper absorvent perquè perdi l’excés d’oli.
  3. A continuació, esmicolarem el bacallà i el posarem en un escorredor perquè perdi l’excés d’aigua del dessalat. En una paella, posarem a desfer la mantega, hi afegirem la farina, un pessic de sal i anirem incorporant la llet, a poc a poc, per a fer una beixamel. Quan ja sigui una mica espessa hi afegirem el bacallà esmicolat.
  4. Finalment, hi afegirem els pinyons i remenarem enèrgicament fins que quedi una farça homogènia.
  5. Ho deixarem refredar una mica i, després, començarem a preparar la cassoleta. Al fons, la brandada.
  6. A sobre, la melmelada de tomàquet picant i, per a coronar, les “rostes” de pell de bacallà cruixent. Intentarem servir-ho sense posar-ho a la nevera, perquè tot quedi ben cruixent, tant la pell del bacallà com la cassoleta de pasta brisa.

Extret de: http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2013/04/cassoleta-de-brandada-amb-melmelada-de.html

Categorias: Melmelada de Tomaquet Picant, Noticies Hortus.

Share