Recepta Hortus: Bacallà de Pasqua amb rostit de ceba eco

Bacallà de Pasqua amb rostit de cebaUs presentem una recepta tradicional per aquestes dates de Setmana Santa, elaborada amb el nostre Rostit de Ceba ECO.

Ingredients (per a 4 persones):

Elaboració:

  1. Posem el bacallà a l’aigua i quan està ben dessalat, enfarinem i el posem la paella, el freguim i posem amb paper de cuina perquè deixi anar tot el oli.
  2. Amb una cassola posarem oli, hi tirarem el tomàquet, els alls tallats petits i quan estigui el sofregit fet hi afegirem les dues cullerades de rostit de ceba, deixarem que faci una mica i seguidament hi posarem una mica d’aigua.
  3. Mentre pelarem les carxofes i les posarem amb aigua amb una mica de suc de llimona, les enfarinarem i posarem en una paella per a què es fregueixin.
  4. Amb un cassó a banda posarem els ous a bullir i quan estiguin cuits els pelarem i els partirem per la mitat, mentre a la cassola hi posarem el bacallà, els ous durs que estan partits per la mitat, les carxofes i els pèsols ja cuits, ho deixarem coure un quart d’hora més, ho tastarem per veure com està de sal i si està al punt ho podem donar per fet.

Extret de: http://www.receptes.cat/recepta1477/bacalla_de_setmana_santa

Categorias: Noticies Hortus, Receptes Hortus, Sofregit de ceba.

Share