Broquetes i croquetes d’arròs amb melmelada de tomàquet picant eco

broquetes-i-croquetes-2Us presentem una recepta molt fàcil i econòmica, mireu quin goig que fa amb la melmelada de tomàquet picant ECO.

Ingredients:

Preparació:

  1. Coure l’arròs i deixar-ho que passi el punt just de cocció perquè quedi més tou del normal. El millor és fer servir una arròs tipus bomba però sinó serveixen igualment els altres, excepte l’arròs vaporitzat, ja que ens quedaria amb una textura totalment diferent.
  2. Després de colar l’arròs deixar-ho refredar, aquesta recepta pot fer-se amb restes d’arròs que ens hagin quedat del dia anterior.
  3. Incorporar en un bol amb l’arròs, el pernil tallat en glaçons, els pebrots i la ceba. Barrejar tot molt bé, salpebrar i afegir l’ou, barrejar i anar-hi afegint la farina perquè es vagi formant una massa que pugui treballar-se amb les mans.
  4. Formar boletes per a les croquetes rodones i passar-les per pa amb sèsam negre perquè quedin arrebossades.
  5. Per les broquetes, col·locar una quantitat més gran d’arròs que per a les boletes sobre un extrem d’un bastonet i anar pressionant l’arròs perquè quedi amb la forma que veiem en la fotografia, després arrebossar amb pa ratllat.
  6. Fregir tant les croquetes com les broquetes en oli ben calent fins que es quedin daurades.

 

Categorias: Melmelada de Tomaquet Picant, Noticies Hortus, Receptes Hortus.

Share