Broquetes de sèpia amb Salsa Romesco HORTUS.

brocheta_sepia_petita

Avui hem preparat aquestes  broquetes de sèpia amb salsa romesco, acompanyades d’unes patates confitades.

Les Broquetes de sèpia són molt fàcils de fer i ideals per a l’época estival, es poden preparar a la cuina de casa o en una barbacoa, la degustació és cómoda i  exquisida per al paladar. Sabors mediterranis, tradicionals i sempre desitjables.

Ingredients:

  • 12 sèpies petites,
  • oli d’oliva verge extra,
  • sal marina fina,
  • sal vermella.
  • coriandre
  • Salsa Romesco HORTUS

Elaboració:

Prepara les broquetes, per al que únicament hauràs netejar la sèpies i ensartarlas en un pal de broqueta, sigui de fusta o d’acer inoxidable.
A l’hora de fer les broquetes (han de servir acabades de fer), posa una mica d’oli d’oliva en una graella i fes a foc mitjà-alt, amb una mica de sal, donant-los la volta de tant en tant perqué es facin de forma homogènia, fins que estiguin tendres i lleugerament daurades.

Les patates es poden presentar en cilindres, com hem fet nosaltres i per al que hem utilitzat un tallapastes, o tallant a daus (en qualsevol dels casos, guarda les retallades de patata per fer un parmentier). Posa abundant oli d’oliva en una paella per fregir-les. En tenir un gruix important, prèviament convè confitar i quan ja estiguin tendres, fregeix a foc fort perquè prenguin un color daurat.

Emplatat

Serveix en els plats 3 cullerades de salsa de romesco HORTUS i col · loca sobre cadascuna d’elles un cilindre de patata confitada amb una mica de sal maldon i un full de coriandre. Pinta el plat amb una cullerada generosa de salsa romesco HORTUS i sobre ella col · loca la broqueta de sèpia assaonada amb una mica de sal vermella. Acaba amb un fil d’oli d’oliva sobre la broqueta i afegeix, si ho desitjes, unes olives negres deshidratades picades.

 

Categorias: Noticies Hortus, Receptes Hortus, Salsa Romesco.

Share