Noves cremes ECO HORTUS

Noves-Cremes-ECO-HORTUS_postint

A Hortus continuem treballant per oferir-vos els millors productes ecològics del mercat, és per això que hem elaborat les nostres CREMA DE CARBASSA i CREMA DE PORRO en formats de 500 ml i 1 L.

Les cremes bé siguin de verdures o cremes amb altres ingredients, són sempre una opció segura quan volem un primer plat nutritiu i deliciós. Actualment existeixen moltes cremes amb una llarga llista de varietats però no obstant això nosaltres hem seleccionat els millors porros i carbasses ecològiques per elaborar una crema molt suau i apta per a tota la família, des dels més petits fins als més grans.

Justament per als nens són una manera estupenda que mengin les verdures que de vegades es neguen a menjar en un altre tipus de plats, podeu consultar en la nostra secció de receptes hi anirem posant plats relacionats amb aquests productes per així tenir més idees a l’hora de servir-les.

La diferència fonamental entre els purés i les cremes és que aquestes habitualment porten algun tipus de làctic incorporat com la nata o crema de llet, en el nostre cas cap de les dues porta cap làctic però si voleu podeu afegir-hi llet o fins i tot iogurt, ambdues opcions són lleugeres i igualment bones.

Les podeu trobar a la nostra botiga de Montblanc i també ONLINE

Categorias: Noticies Hortus.

Share