Hortus Recomana: “El cistell local”

cistell_localEL CISTELL LOCAL

Guia per a comprar aliments de quilòmetre zero a Catalunya

Autora: Begoña García

El creixent interès per les pautes de consum responsables ha fet que els consumidors d’avui dia siguem més exigents a l’hora de comprar, especialment quan es tracta d’aliments. I la manera més sostenible de consumir bons productes alimentaris és interessar-se per la seva procedència i buscar els que no només procedeixin de llocs de producció propers, sinó que a més, amb la seva producció, donin suport a l’economia sostenible de la regió.

En aquest llibre proposen descobrir quins són els aliments propis del nostre territori per poder reconèixer-los als mercats entre l’àmplia oferta que es presenta, i escollir amb conseqüència el que volem menjar. Busquem productes sans i saludables, i per això ens fixem en els mètodes de cultiu o producció, destacant els que respecten el mediambient i el benestar social. A més, presentem productors compromisos amb la sostenibilitat i especialment amb la qualitat del producte, que ofereixen aliments naturals i ecològics accessibles a la majoria de consumidors.

L’autora anomena la nostra botiga i els productes ecològics que cultivem i elaborem dins del projecte HORTUS APRODISCAe.

Podreu trobar el llibre a: Ediciones del Serbal

Categorias: Noticies Hortus.

Share