Els productes ecològics HORTUS al tast d’Slow Food Tarraco a “Santa Teca 2012”

El dimarts dia 18 de setembre de les 12 del migdia a les 12 de la nit a la Plaça del Rei de Tarragona, es celebrà la presentació oficial del moviment SLOW FOOD TARRACO “Santa Teca 2012” una jornada gastronòmica artesana de productes ecològics i de proximitat. Una acurada tria dels millors productes agroalimentaris del Camp de Tarragona, on hi va haver tallers de cuina, tasts de productes, consultes agroalimentàries, música i performances.

Associació que la formen petits productors ecològics, artesans, cuiners i persones afins al moviment slow food preocupats per una alimentació natural i sana. Entre elles l’Associació Ecològica Gent del Camp, de la qual HORTUS APRODISCAe en som membres, un grup de pagesos/es i elaboradors/es ecològics del Camp de Tarragona que hem unit forces per continuar treballant del i pel camp amb la pagesia local, divulgant l’agroecologia a les nostres comarques amb els valors de cooperació mútua, equitat i solidaritat.

Els restauradors del grup d’SLOW FOOD TARRACO ens vàren deleitar amb un tast de receptes elaborades amb productes ecològics i en una d’elles utilizàren la nostra melmelada de tomàquet picant ECO Hortus.

Categorias: Qué diuen de nosaltres?.

Share