Els productes ecològics HORTUS a BioFach 2013

Del 13 al 16 de febrer els productes ecològics HORTUS seran presents a la Fira BioFach d’Alemanya que se celebra a Nuremberg (Alemanya).

Els nostres companys del departament comercial la Núria i el Ciro ja ho tenen tot preparat per viatjar i presentar els nostres productes ecològics a la fira, amb el suport del Departament d’Agrigultura de la Generalitat de Catalunya que a través de Prodeca, ha organitzat la participació de 19 empreses catalanes del sector de la producció ecològica.

BioFach és la fira més important d’Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica. Tots els expositors han de superar els estrictes criteris d’admissió exigits pel certamen, de manera que la participació en el saló ja representa per a empreses i productes un segell de distinció i qualitat.

Aquest any, algunes de les empreses participen en els premis Novelty Stand & Best New Product Award, premis al millor producte novetat, que BioFach tradicionalment presenta en l’espai de la fira destinat a aquest esdeveniment, un estand amb 500 m2 on les empreses mostren les últimes novetats i innovacions del sector en totes les seves vessants.

Categorias: Noticies Hortus.

Share