Un regalet pel dia del pare… s’ho mereix!!

Aquest dijous és el dia del pare i res millor per sorprende’l que fer-li un regalet ecològic, sostenible i decoratiu el “Menja & Recicla” en el que tota la família podrà gaudir de les nostres melmelades i salses ecològiques. Una bona opció d’alimentació sana que després es convertirà en un porta espelmes molt especial, un element decoratiu que formarà part de casa donant una llum molt càlida i acollidora. On els més menuts de la casa podran participar del muntatge enganxant el paisatge i col·locant la decoració, podeu escollir entre 4 models que contenen diferentes paisatges, la capsa conté unes instruccions d’ús i una recepta amb producte Hortus.

On ho pots trobar?

A la nostra botiga de Montblanc a l’Av. Doctor Folch s/n o bé a la  botiga ecològica online


Amb la teva compra estàs contribuint i garantint així la continuïtat del nostre projecte social, promovent la qualitat de vida i la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.

Aquestes són les fotografies que et proposem, en pots triar 2 només caldrà que ens indiquis quines t’agraden i enviar un mail a  hortus@aprodisca.org , te les enviarem i només caldrà que les imprimeixis.

Tria-2-fotos
Finalment et donem una altra idea de decoració i reciclatge, es tracta de convertir la capsa en una torreta decorativa, aquí et deixem els passos.

Instruccions-capsa-post

Categorias: Noticies Hortus.

Share