Tast de productes Hortus a l’Hort de la Sínia el dia 22 de desembre

hort-de-la-sinia-tast-2Estan a punt d’arribar les festes de Nadal i a Hortus volem compartir el bon gust dels nostres productes amb una presentació/tast el diumenge dia 22 de desembre a les 12 h a l’Hort de la Sínia.

“L’Hort de la Sínia” és el nom de la finca agroecològica situada a les Hortes de Tamarit, on conreen verdures, hortalisses, plantes aromàtiques…..Estan situats a tocar de l’Espai Natural de la desembocadura del riu Gaià (Baix Gaià-Camp de Tarragona)

Al Parc Agroecològic de l’Hort de la Sínia, combinen la producció agrària ecològica amb espais lúdics i formatius, que mostren a petits i grans que un altre món és possible i  necessari i que cal adquirir nous hàbits de  vida que fomentin el respecte i l’estima del l’entorn natural, així com el consum responsable.

El parc està obert a tot tipus de públic. Es pot visitar en família o en grup i estan especialment dirigides a escoles, grups d’esplai, entitats, casals d’avis, empreses, grups en formació, persones discapacitades, grups excursionistes, etc.

Els centres d’interès que s’hi poden descobrir: Hortets didàctics, el Jardí dels Sentits, el Camí Sensorial, la Llacuna-depuradora biològica, els sistemes de captació  d’energia solar, la granja amb animals de races autòctones, el Centre de divulgació de la tortuga, compostadors, la sínia i el molí de vent,  arbres fruiters de varietats locals, tanca verda amb plantes autòctones, apiari divulgatiu…

Categorias: Noticies Hortus.

Share