S’apropa la diada de Sant Jordi a HORTUS

hortus sant jordi2Com ja sabeu Montblanc és el poble on van passar els fets de la Llegenda de Sant Jordi, i a HORTUS ens estem preparant per aquesta ocasió …… ja us anirem informant!!

Si voleu podeu consultar el programa d’actes 2013 de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi aquí.

A HORTUS volem endolcir aquests dies tan especials per la nostra vila medieval i res millor per fer-ho que amb el fruit de la nostra estima pel nostre territori i per la seva gent, oferint el nostre tresor ecològic: ELS PRODUCTES HORTUS APRODISCAe.

Veniu a la nostra botiga i els podreu degustar…. segur que us llepareu els dits i en quedareu enamorats!! Botiga HORTUS

Quins valors ens identifiquen i per què comprar a HORTUS APRODISCAe?
 
Perquè generes VALOR SOCIAL: amb la teva compra contribueixes a la creació i manteniment dels llocs de treball de les persones amb discapacitat intel·lectual, amb malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social que treballen a la nostra entitat.
Perquè promous VALOR TERRITORIAL: estàs fomentant la dignificació de la pagesia i dels elaboradors de les nostres comarques rurals i contribuint al desenvolupament local i a la sobirania alimentària de Catalunya.
Perquè fomentes VALOR MEDIAMBIENTAL: contribueixes a la preservació de la biodiversitat vegetal i animal, i alhora redueixes la contaminació ambiental present i futura.
Categorias: Noticies Hortus.

Share