Productes HORTUS en el 3r Concurs-Sorteig d’una panera del CCPAE

post-panera2

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) participa a la segona edició de la #Setmana Bio per a l’alimentació ecològica amb dues activitats: un concurs-sorteig a les xarxes socials dirigit als consumidors i una visita guiada a una granja de porcs ecològics pensada per a gent del món de la comunicació.

La segona Setmana Bio per a l’alimentació ecològica a Catalunya ha començat el dia 30 de maig i s’allargarà fins el diumenge dia 8 de juny.

El CCPAE organitza el tercer concurs-sorteig d’una panera i de lots d’aliments ecològics, sota el nom ‘Fes-te una foto amb un aliment ecològic’, amb l’objectiu de promoure el consum d’aliments ecològics certificats pel Consell entre els consumidors. El període de participació al concurs estarà obert des de dilluns dia 2 a les 12.00h fins diumenge dia 15 de juny a les 23.59h, i tindrà lloc a la xarxa social Facebook , on tothom que vulgui participar haurà d’entrar a la promoció del concurs i haurà de penjar una fotografia seva amb qualsevol aliment ecològic certificat pel Consell per entrar al sorteig de la panera i els lots.

El sorteig es realitzarà el dimarts 17 de juny a les oficines del Consell i serà públic.

Entra i participa! http://bit.ly/sorteig-panera-eco-2014

Categorias: Noticies Hortus.

Share