Nous productes ecològics HORTUS APRODISCAe

novetat-hortus-ok

El projecte Hortus Aprodiscae hem ampliat la nostra gamma de productes ecològics.

Com a novetat és el tomàquet sencer pelat ecològic, un producte que condimenta els plats tradicionals com a element bàsic d’una dieta sana i equilibrada, amb la possibilitat de cuinar-ho o bé triturar-ho segons convingui. Un element que reforça especialment l’alimentació durant la infància i l’adolescència pel seu contingut elevat de vitamines C i E i la presència de carotens converteixen el tomàquet en una font important d’antioxidants.

Per altra banda, amb l’ampliació del format de salsa romesco ecològica de 660 g especialment pensada per a les calçotades  i la melmelada de taronja ecològica  de 820 g s’obre un nou canal de venda Horeca, destinat a l’hosteleria, restauració i càterings.

Tots els productes Hortus estan certificats i són fruit d’una acurada elaboració casolana: receptes tradicionals, coccions lentes i una selecció dels ingredients a consciència i un procés d’envasat i etiquetatge manual, que garanteixen la integració social i laboral de les persones amb discapacitat que treballen a l’entitat.

Els podreu trobar a la nostra botiga de Montblanc.

Categorias: Noticies Hortus.

Share