L’Alexandre i el Josep M. d’Ambientals i Ecològics al vídeo de la cooperativa 2147 MANS

La cooperativa 2147 MANS en la que APRODISCA Ambientals i Ecològics hi formem part, han editat una sèrie de vídeos testimonials amb les persones treballadores de les entitats membres de la cooperativa, es tracta d’unes entrevistes curtes i en el nostre cas han estat gravades a la Finca de Mas Fàbregues i amb l’Alexandre Molné i el Josep M. Martínez com a protagonistes, donant a conèixer de primera mà i de manera vivencial de com ha millorat la seva vida.

“Abans era una persona molt tancada, em costava molt agafar amistats. A poc a poc he anat canviant aquest esquema i m’he anat obrint i coneixent més a les persones”. “Treballar aquí per a mi ha suposat un gran canvi. He descobert coses de mi mateix que no sabia que tenia guardades i m’ha ajudat a tornar a tirar endavant. Gràcies a l’entitat m’estic formant com a persona i com a treballador, i m’estic coneixent més a mi i als meus companys de feina. He tornat a ser qui jo era cinc anys enrere”, comenta l’Alexandre.

“M’ha obert les portes del món laboral, m’està ajudant a posar-me en forma i em fa aixecar cada matí per fer alguna cosa”, comenta el Josep M.

Us deixem aquí els dos vídeos.

Categorias: Noticies Hortus.

Share