Hortus estrena noves salses ecològiques

Novetats HORTUS

Noves salses ecològiques pensades per condimentar els teus plats preferits i gaudir dels productes ecològics a la teva cuina.

Boníssimes!!

Ampliem la nostra gamma de productes ecològics Hortus, amb l’estrena de tres salses ecològiques, el quètxup, el sofregit de tomàquet i la salsa pesto. Es tracta de bases culinàries molt utilitzades a la cuina de totes les cases.

El quètxup és probablement la salsa més popular arreu del món, sobretot entre els més joves. És una salsa originària de la Xina, que els anglesos van importar al segle XVIII i que els americans van saber popularitzar arreu del món. Acompanya molt bé amb plats de pasta, amb patates al caliu, fregides o bullides, amb verdures al vapor, a la brasa, amb peixos, ous i tot tipus de carns.

El sofregit de tomàquet és una de les grans bases de la nostra cuina, acompanya i millora qualsevol pasta, carn, peix o verdura, per tant és un element fonamental de la cuina catalana sobre la qual es construeix l’estructura del plat i essent present en la majoria de receptes tradicionals.

El pesto és una salsa freda italiana de color verd clar i que es prepara amb fulles d’alfàbrega fresca, all, oli, pinyons i formatge parmesà, i que cada vegada és més freqüent a la nostra cuina acompanyada de tot tipus de pasta, peixos, verdures, pizzes etc… d’un gust intens i per això amb poca quantitat ja n’hi ha prou per completar el plat.

Les podreu trobar a la nostra botiga de Montblanc o bé online

 

Categorias: Noticies Hortus.

Share