Hortus estrena nous productes d’alimentació infantil ecològica

foto-potets-vedella-i-pollastre-eco_post_int_catA l’Hortus Aprodiscae creiem amb un societat saludable, amb valors, solidària i que no perdi la sensibilitat per les coses importants com és fer créixer als seus nadons amb amor i sobretot, amb una bona alimentació. És per això, que adaptant-se a la noves necessitats de la societat hem fet un pas més amb l’elaboració d’una nova gamma de productes dedicats especialment per a l’alimentació infantil.

Cada etapa de la vida té les seves peculiaritats i necessitats, la infància es caracteritza per ser l’etapa on hi ha un major creixement físic i desenvolupament psicomotor. Les necessitats energètiques i nutricionals són cobertes per l’alletament matern exclusiu fins als sis mesos i a partir de llavors s’aniran incorporant nous aliments que milloraran el seu desenvolupament.

És molt important l’alimentació i l’aprenentatge d’hàbits alimentaris pel correcte creixement dels infants i que serveix per establir la base de la seva futura salut, res millor que menjar aliments amb els nutrients necessaris per aportar-los-hi vitalitat i energia, sense conservants, ni additius, sucres ni sals.

Aquests nous productes infantils ecològics d’Hortus Aprodiscae estan elaborats amb ingredients sota la certificació ecològica, tant els vegetals com els animals, conservant totes les seves propietats i garantint la qualitat i la seva aportació nutritiva. Són elaborats amb receptes tradicionals i coccions a foc lent, que després d’un procés selectiu de les matèries primeres són manipulats, cuinats i envasats en l’obrador que dóna ocupació laboral a les persones amb discapacitat que treballen a l’entitat social.

Un infant amb 6 mesos d’edat encara no parla però sap rebutjar el que no li agrada, això no vol dir que el seu paladar no es mereixi un puré d’un gust suau i els seus pares a la vegada desitgin un producte el més semblant al que ells farien a casa, doncs aquest ha estat el repte, aconseguir aquesta semblança i que els més petits de la casa puguin gaudir d’aquests potets ecològics amb família.

La vedella amb verdures i el pollastre amb verdures, són els dos primers productes que han sortit al mercat aquest mes de juny, seguirem amb altres varietats i gustos diferents per tal d’oferir més possibilitats d’elecció per aquells pares i mares que volen veure créixer el seu nadó amb salut amb els potets d’Hortus EcoBaby al seu costat.

Els podeu trobar a la nostra botiga online

Categorias: Noticies Hortus.

Share