HORTUS APRODISCAe participa a la FIRA BIOCULTURA 2011

Del 13 al 16 de maig HORTUS APRODISCAe serà present a la Fira Biocultura que es durà a terme al Palau Sant Jordi de Barcelona, una fira de productes ecològics i consum responsable. Està organitzada per la Associació Vida Sana, declarada d’Utilitat Pública i que al 1974 va portar i impulsar a l’estat espanyol el moviment de la cultura biològica.

Biocultura es tracta de la fira més important de l’estat espanyol, amb més de 700 expositors, uns 70.000 visitants i més de 15.000 referències de productes d’alimentació ecològica i també d’altres sectors com: teràpies complementàries, bioconstrucció, energies renovables, roba, calçat, complements, ecologia, medi ambient, reciclatge, artesanies, música, publicacions, cosmètics i turisme rural.

És una fira que apropa els productes ecològics a professionals, distribuïdors i consumidors, on es pot veure l’oferta actual i informar-se també sobre el consum responsable.

A la nostra parada podràs conèixer i comprar els nostres productes ecològics certificats, tastar-los i obtenir més informació sobre el nostre projecte de cultiu, elaboració i venta d’alimentació ecològica i sobre el nostre projecte social que promou l’ocupació i integració de persones amb discapacitat intel•lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

Si necessites entrades per a la fira posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de com aconseguir-ne:
hortus(arroba)aprodisca.org – Tel. 977 86 12 61

Ens trobaràs a la parada número 192 del pavelló 1 corresponent al sector de producte certificat. T’hi esperem!!!

Si necessites més informació sobre la fira la pots consultar aquí.

Categorias: Noticies Hortus.

Share