Hortus Aprodiscae participa a la campanya de Benvinguts a Pagès i la Setmana Bio

Una any més el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya organitza Benvinguts a pagès, una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana, on les explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta.

El dilluns dia 5 de juny de les 17:00 h a les 19:00 h des d’Hortus Aprodiscae, us proposem passar una tarda a l’hortet que tenim a Montblanc, en el que realitzarem una activitat didàctica, artística i sensorial, pensada per als més petits i les seves famílies.

També es gaudirà d’un tast dels productes ecològics que elaborem amb la marca HORTUS.

El divendres dia 9 de juny de les 12:00 h a les 13:00 h es realitzarà una jornada de portes obertes a la indústria alimentària, explicant els processos de manipulació, elaboració, envasat i etiquetat dels productes ecològics que elaborem.

Per aquestes dues activitats cal fer reserva al tel. 977 86 07 68 o al mail hortus@aprodisca.org

 

Categorias: Noticies Hortus.

Share