Hortus Aprodiscae és present al III Dia del Voluntariat Corporatiu d’Abertis

Fira Abertis

El passat 12 de desembre Abertis va celebrar el seu tercer Dia del Voluntariat Corporatiu, centrat en sensibilitzar els treballadors del Grup sobre la situació dels menors més desfavorits.
La jornada, amb el lema “Dóna-li la mà”, es va emmarcar en el programa de Voluntariat Corporatiu, Voluntaris, que porta a terme la companyia des del 2009.

Al llarg de la jornada es van organitzar activitats a les diferents seus del Grup a Espanya. A la seu del Parc Logístic, a més d’una mostra sobre la Declaració
Universal dels Drets dels Infants-amb la col · laboració d’Unicef-, es va instal · lar la tradicional fira solidària, on diverses associacions i fundacions van posar a la venda productes de comerç just i altres elaborats en centres especials de treball, formats principalment per personal amb alguna discapacitat .

Hortus Aprodiscae va ser present de nou amb una paradeta a la Fira. Celebrem i agraïm poder formar part d’aquest tipus d’iniciatives de voluntariat corporatiu que tenen una repercussió social positiva.

Parada Hortus

Categorias: Noticies Hortus.

Share