Hortus a la 7a Fira de Sant Martí de Montblanc

PROGRAMA-SANT-MARTI--DEFINITIU-2hortus rodó

La setena edició de la Fira de Sant Martí de Montblanc arriba plena de novetats

Els dies 1 i 2 de novembre els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà tindran protagonisme a la capital de la comarca

El primer cap de setmana de novembre es posarà el punt final als esdeveniments de tardor que organitza l’Ajuntament de Montblanc a través de l’Oficina de Turisme.

Després de Terrània i Clickània, els dies 1 i 2 de novembre arriba la Fira de Sant Martí i el protagonisme l’agafen els productes agroalimentaris de la Concade Barberà i els restaurants. Productors i restauradors tindran l’oportunitat d’interactuar amb els clients finals, sigui públic local i comarcal, o visitants arribats de lluny.

En els darrers anys la fira s’ha consolidat com el gran aparador de lagastronomia de la Conca de Barberà, tant per la quantitat d’expositors com per la varietat d’activitats que permeten que els visitants descobreixin molts detalls dels ingredients i de l’elaboració dels plats que poden degustar en els restaurants participants.

Per segon any consecutiu Hortus hi serà present en una ponència el diumenge dia 2 a les 11:40 h sobre l’alimentació ecològica i que anirà a càrrec d’Anna Mas, coordinadora del projecte.

Les novetats de l’edició de 2014 són diverses. Una està compartida amb la resta d’esdeveniments de tardor. Tant a Terrània com a Clickània s’ha utilitzat el claustre de l’antic convent de Sant Francesc. A la Fira de Sant Martí es repetirà l’experiència amb nous usos per als espais. La capella de Sant Macià serà el punt d’informació i venda de tiquets, el claustre l’espai dedicat als formatges, el pati serà la zona de degustació amb bótes, i la sala de les Corts Catalanes serà la sala de tast, un lloc on no deixaran de passar coses interessants al llarg del cap de setmana.

Us podeu descarregar el programa d’actes>>

Per a més informació podeu consultar al web www.montblancmedieval.cat

Categorias: Noticies Hortus.

Share