Exposició D’HORTUS APRODISCAe a l’Espai DEMO de Reus

Fins al 23 de desembre, HORTUS APRODISCAe té una petita exposició a l’espai DEMO dins l’Espai d’Informació Ambiental de Reus.

L’Espai Demo té com a objectiu donar a conèixer productes i serveis innovadors (ecològics o que suposin un benefici ambiental), afavorint una actitud conscient i responsable en el consumidor i sensibilitzant al públic de la necessitat d’informar-se de les
característiques ambientals associades a la fabricació, disseny, funció i comercialització els productes, convertint l’acte de consumir en una eina que contribueixi a la sostenibilitat del planeta.

L’Espai Demo s’ubica dins l’Espai d Informació Ambiental- Espai Aigua (EIA-EA), un equipament municipal de l’Ajuntament de Reus que treballa per aconseguir ciutadans més actius en el desenvolupament sostenible a nivell local i global. Un espai on trobar la informació i l’assessorament necessaris per conèixer la gran diversitat d’opcions existents per viure d’una manera més responsable i respectuosa amb el nostre entorn. Un espai dinàmic que fomenta la reflexió, la participació i l’intercanvi d’eines i experiències mitjançant la programació estable d’activitats informatives, de divulgació i formació adreçades a tothom: entitats, escoles, serveis, empreses i a la ciutadania en general. S’organitzen xerrades, jornades tècniques, tallers teòrics i pràctics, cine fòrums, exposicions, conferències, sortides, presentacions, etcètera.

Des d’Hortus agraïm a l’EIA-EA l’oportunitat de participar en aquesta iniciativa tant interessant i t’animem a visitar aquest Espai.

Espai d’Informació Ambiental-Espai Aigua
Plaça Antoni Sabater Esteve (plaça de les Aigües), 2, 43201, Reus
Tel. 977 010 088
Horaris: De dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16:30 a 19:00 hores.

Categorias: Noticies Hortus.

Share