Els productes Hortus a la mostra “Galícia i Catalunya, mostra agroalimentària i cultural” a Barcelona

gustum

Els propers dies 29, 30, 31 de maig i 1 juny tindrà lloc al Moll de la Fusta de Barcelona l’acte Galícia i Catalunya, mostra agroalimentària i cultural.

Gustum ha estat l’encarregat de la mostra agroalimentària catalana. Sota una carpa de 100 m2 s’acolliran 60 productors artesans agroalimentaris on cada dia es comptarà amb 15 productors diferents de diverses comarques catalanes, i en concret 5 productors de la nostra comarca que a través de Concactiva ha facilitat la nostra assistència.

Elaboradors i/o productors: Celler VidbertusAl pot petit hi ha…Celler Vega AixalàGerida Viticultors i nosaltres que hi serem presents el diumenge dia 1 de juny amb els productes ecològics HORTUS.

L’horari d’obertura del mercat serà de 10:00 h  a 22:00 h. Durant aquest període el consumidor tindrà la possibilitat de degustar els productes comprant prèviament tiquets per a realitzar els tastos i també hi haurà un servei de venda per si es vol adquirir qualsevol d’aquests productes.

Es tracta d’una acció impulsada pels 13 grups Leader de Catalunya i pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Com arribar-hi > plano

Categorias: Noticies Hortus.

Share