Els productes ecològics Hortus a la III Mostra de Productes Catalans de El Corte Inglés

El Corte Inglés celebrarà del 16 de gener al 21 de febrer, la III Mostra de productes de Catalunya, que ocuparà més de 300 m2 de superfície i es realitzarà en els dos centres emblemàtics de Barcelona (Pl. Catalunya i Diagonal) i en els de Sabadell i Tarragona. En les darreres edicions, han participat al voltant de 350 productors i s’han presentat més de 1.800 articles de tots els indrets de Catalunya.

Aquesta actuació, representa una eina de promoció pels productes agroalimentaris del nostre territori, contactant amb un dels grups líders de la distribució, amb l’objectiu d’oferir noves obertures de canals de venda, promocionar el producte amb una rellevància destacada dins de la gran superfície i reforçant la imatge de marca.

Hortus, exposarà per tercera vegada els seus productes ecològics com a promoció de productes locals de la Conca de Barberà, amb col·laboració del Consell Comarcal presentat amb la participació de Vinumconca que es farà càrrec de l’exposició per a la venda dels productes en aquesta fira.

Participem productors de tot el nostre territori i volem convidar-los a descobrir, degustar i gaudir d’alguns d’aquests magnífics vins, caves, olis, formatges, arrossos, melmelades… a través del programa de presentacions, tastos i maridatges de la fira.

Esperem que serveixi per a donar a conèixer els nostres productes ecològics que amb tanta dedicació elaborem.

Amb la vostra compra esteu contribuint amb el nostre projecte social!

mostra_el_corte_ingles_1_g

Categorias: Noticies Hortus.

Share