El projecte HORTUS APRODISCAe a CONAMA 2012

Per segon any consecutiu el projecte HORTUS APRODISCAe serà present a CONAMA 2012 Congrés Nacional del Medi Ambient que tindrà lloc dels dies 26 al 30 de novembre. El dia 29 es realitzarà una ponència a càrrec d’Anna Mas, coordinadora del nostre projecte.

Durant els dies del congrés podreu degustar els nostres productes ecològics al pavelló 10 a l’estand de Green Jobs.

Una de les novetats de Conama 2012 és la creació d’un espai d’assessoria i reflexió centrat en el treball “verd” i en els emprenedors en el sector ambiental, coordinat per l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i la Fundació Conama i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). Aquest espai que es denomina “Espai Green Jobs Conama-EOI” ocuparà una zona específica del Palau Municipal de Congressos de Madrid. Allí els participants a la trobada podran seguir una programa especial amb formats diferents als habituals i participar en reflexions en petits grups, així com mantenir entrevistes personals amb experts per assessorar-se.

Aquesta és la segona vegada que col·laboren EOI (Fundació Pública del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme) i la Fundació Conama per a millorar l’atenció als emprenedors i als que busquen treball en el sector ambiental. L’any passat, l’escola de negocis va portar el seu “espai d’assessorament” al congrés local organitzat per la Fundació Conama a Vitoria-Gasteiz, per a la ciutat com a Capital Verda Europea. Després de l’èxit d’aquella ocasió, ara arriba per al congrés nacional aquest “Espacio Green Jobs Conama-EOI”, on les dues entitats col·laboren encara més de manera conjunta.

Totes les activitats han estat possibles gràcies a la col·laboració entre EOI, la Fundació Conama i els grups de treball i comitès tècnics de Conama 2012, així com amb la Fundación Biodiversidad incloent activitats en el marc de la red Emprendeverde.

Categorias: Noticies Hortus, Qué diuen de nosaltres?.

Share