Dia 21 de juny a Reus Jornada sobre “Models de circuits curts per a la comercialització de productes ecològics i locals”

El dia 21 de juny es celebrarà a Reus la Jornada  “Com treballar junts per un consum ecològic i local. Models de circuits curts per a la comercialització de productes ecològics i locals” en la qual Hortus Aprodiscae també hi participa.

Organitzada pel CEDRICAT en el marc del projecte Llavorae.cat, aquesta jornada té com a objectiu ser un pas endavant per a la posada en funcionament de circuits d’aquest tipus a Catalunya, entenent que és un model que contribueix a fer viables les explotacions agrícoles i ramaderes ecològiques,  promou el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones.

Durant la jornada coneixerem de primera mà experiències d’altres territoris, així com també algunes iniciatives de diferents tipus que ja hi ha en funcionament a Catalunya, i podrem debatre sobre els punts forts i punts febles de cadascuna d’elles.

La jornada s’adreça a totes aquelles persones que treballen per a l’agroecologia en un o altre àmbit i que tinguin interès en els canals curts de comercialització de productes ecològics com a estratègia per a promoure el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l’ocupació de les persones: pagesos, associacions de pagesos, cooperatives de consum, associacions, comerciants, restauradors, tècnics de l’administració, etc.

La jornada és gratuïta però cal inscriure-s’hi com a molt tard el dia 15 de juny a través del correu electròniccedricat@cedricat.cat o bé per telèfon 974384320, de 9 del matí a 3 del migdia  (persona de contacte: Teresa Augé).

Categorias: Noticies Hortus.

Share