Acte de reconeixement a l’empresa inclusiva amb servei de catering Hortus

El passat dia 29 de setembre, al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus, es realitzà la tercera edició de l’Acte de Reconeixement a l’Empresa Inclusiva de la província de Tarragona.

Organitzat per les entitats  ACTAS Federació ACAPPS , AMMFEINA ECOM  i  FCS Inserta ,  aquest és un acte de reconeixement a totes aquelles empreses de les comarques del Camp de Tarragona i de la Conca de Barberà que han integrat laboralment persones amb discapacitat en els seus equips de treball, i, a la vegada, es pretén donar a conèixer les possibilitats i importància social vinculada a la integració laboral de persones amb discapacitat en un entorn laboral ordinari.

Les tres empreses guanyadores de l’edició d’enguany varen ser Sinterizados Montblanc (SIMO), Autòdrom del Baix Penedès i Grupo Siro Montblanc. Un motiu més d’alegria i de satisfacció és que totes aquestes empreses tenen contractats treballadors/es amb discapacitat que des d’ APRODISCA  hem acompanyat, mitjançant la metodologia del Treball amb Suport.

Un cop finalitzat l’acte es va servir un saborós catering  organitzat per HORTUS APRODISCAe, en el que ens varen acompanyar el Ramon Funez i la Xenia Mas, realitzant tasques de càtering, i la Sandra Ruiz, realitzant inscripcions dels assistents a l’acte.

 

 

 

Categorias: Noticies Hortus.

Share