A HORTUS, vàrem celebrar el Nadal amb una tarda ECOgastronòmica, musical i solidària!

Amb aquest eslògan encetàvem l’entrada al Nadal a HORTUS, tot començava el passat dia 19 de desembre a 2/4 de 5 de la tarda amb un taller de malabars al pati de l’escola CEIP Les Muralles de Montblanc i a les 5 de la tarda sortia des del col·legi Mare de Déu de la Serra el grup de batucada APRODISCA Batuke, que amb el seu ritme va animar a tota la gent que estava pel carrer a seguir-los.

Un cop finalitzat el recorregut arribava tota la gresca a la nostra botiga, on gairebé 100 nens vàren poder gaudir d’un contacontes a càrrec de la Pepita Español voluntària de l’entitat i que amb molt d’entusiasme va retalar uns contes en que tots els nens estaren molt atents.

I amb els nervis que caracteritzen als més menuts a punt de cagar el tió, vàrem preparar els bastons i … tots a cantar i picar. El nostre tió ecològic va rebre molts i molts cops però va crear molts somriures entre els més petits.

Mentres els nens es divertien el més grans feien un tast de productes ecològics HORTUS, signàven en contra de les retallades que afecten directament a les entitats socials com la nostra i compràven detalls artesanals elaborats pels nostres usuaris del servei de teràpia ocupacional.

Una tarda solidària en la que s’aprofitava la jornada per col·laborar amb la Marató 2012 de TV3 on es va disposar d’una bústia per a fer els donatius.

Volem agrair des d’aquí a tots els que hi vàreu assistir, a totes les persones i empreses que han fet possible que es passés una tarda divertida i sobretot als nens i nenes que amb la seva alegria fan que any rere any el Nadal sigui un motiu d’il·lusió.

Categorias: Noticies Hortus.

Share