Servei de viandes ecològiques Hortus a l’institut!

El passat 13 i 14 d’octubre vam celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació als Instituts  Camí de Mar  i La Talaia , a Calafell i Segur de Calafell respectivament.

L’acte va ser organitzat conjuntament per les Regidories de Joventut i de Salut de l’Ajuntament de Calafell per tal d’apropar l’alimentació ecològica i saludable als alumnes.

Hortus Aprodiscae va realitzar un servei de viandes ecològiques a cada institut per a unes 100 persones i els alumnes i professors van poder gaudir d’un esmorzar saludable amb fruita, brioixeria, coques de verdures, sucs i tes. La Xènia Mas, l’Alba Sogas i la Núria Cardona van ser les encarregades de portar a terme l’esdeveniment.

A més a més es va comptar amb material informatiu sobre productes ecològics i sobre l’alimentació saludable i, addicionalment a l’institut La Talaia, l’Alba Sogas, nutricionista d’Hortus Aprodiscae, va fer una xerrada amb l’objectiu de donar a conèixer entre els alumnes la situació actual de l’agricultura i presentar l’agricultura ecològica com a alternativa sostenible i justa. L’Alba va explicar en què consisteix l’agricultura ecològica, les seves principals característiques, com es poden dintingir els productes ecològics i també va proposar accions de millora dels consumidors a l’hora d’escollir els aliments que comprem.

Categorias: Noticies Hortus.

Share